MODSTÅ VARMEN OG VEJRET UNDER KRÆVENDE ARBEJDE

BRAND OG REDNING

SKAB ET GODT MINDE SAMMEN

I en nødsituation er det vigtigt at holde hovedet koldt, derfor er det sidste du skal bruge tid på, er at tænke på vejret. Tøj 

VÆLG SELV JERES TØJ I WEBSHOPPEN

Vi opsætter din efterskoles webshop med logo og de produkter, skolen ønsker. Jeres elever vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre sit tøj indenfor de rammer skolen ønsker.

Når vi udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som efterskoletøj til jeres elever, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produktet skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører også alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så efterskoletøjet kan gøres ekstra personlig. Vi hjælper også altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af størrelser og mærker, der passer bedst til dine elever.

Group 11
Elektronik

Vi står klar til at hjælpe dig

Leder du efter den næste kollektion til din efterskole eller den kommende sæsons holdtrøje? I vores sortiment finder du en stor variation i både brands, produkter og pris, så du altid kan finde den helt rigtige stil samt pasform til dine elever.

Vil du have et skræddersyet tilbud? Bestil et uforpligtende opkald her.

Group 11

Høj kvalitet og komfort

Logo tryk

Når I køber sportstøj til jeres efterskole igennem os får I et væld af anerkendte tøjmærker, som er kendt for deres kvalitet og slidstyrke.

Hos Ikon bliver I altid mødt med personlig service, hurtig levering og fleksibilitet. Vi er også leveringsdygtige i alle typer af broderi samt tekstiltryk.

SKAB EN UNIK IDENTITET OMKRING DIN EFTERSKOLE

GOD KVALITET
LOGO OG INDGRAVERING
STORT UDVALG
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Din efterskole sætter rammerne og udvælger et præsentabelt sæt til jeres elever. Du kan også give eleverne nogle valgmuligheder, der tilpasses deres personlige stil eller funktion.

Kasper Sørensen

Salg til efterskoler og klubber
kasper@ikon.dk
+45 20 89 53 10

Udfyld kontaktoplysninger