SKAB MINDER FOR LIVET

UNIKKE ÅRSTRØJER & FRITIDSTØJ TIL ALLE

streamline-icon-e-commerce-apparel@140x140

Vælg SELV-SHOP

streamline-icon-pin@140x140

Direkte til din efterskole

Group 5

PERSONLIG service

Group 11

hurtig levering

SKAB ET GODT MINDE SAMMEN

En årstrøje er et minde og skal holde i mange år, hvilket gør kvalitet og slidstyrke en vigtig del af en god årstrøje. Med brands som Craft, Hummel og ID får du altid en årstrøje af højeste kvalitet.

I designprocessen står vi altid klar med rådgivning, således vi sikre, at I får den årstrøje I ønsker. Vi tilbyder årstrøjer i alle former, såsom sweater med og uden hætte, t-shirts og langærmede trøjer. 

Når jeres årstrøje er designet klarer vi det logistiske med en skræddersyet webshop, hvor elever kan bestille sin respektive størrelse og type.

T-SHIRTS OG SPORTSTØJ
ÅRSTRØJER OG HOODIES
STILET TØJ TIL HVERDAGEN

Årstrøjer, t-shirts og stilet tøj

VÆLG SELV JERES TØJ fra EN WEBSHOP

Vi opsætter din efterskoles webshop med logo og de produkter, skolen ønsker. Jeres elever vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre sit tøj indenfor de rammer skolen ønsker.

Når vi udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som efterskoletøj til jeres elever, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produktet skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører også alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så efterskoletøjet kan gøres ekstra personlig. Vi hjælper også altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af størrelser og mærker, der passer bedst til dine elever.

Group 11
Elektronik
Group 11

Høj kvalitet og komfort

Sportstøj med logo

Når I køber sportstøj til jeres efterskole igennem os får I et væld af anerkendte tøjmærker, som er kendt for deres kvalitet og slidstyrke.

Hos Ikon bliver I altid mødt med personlig service, hurtig levering og fleksibilitet. Vi er også leveringsdygtige i alle typer af broderi samt tekstiltryk.

Sportstøj

Vi samler på glade kunder
Vesterlund Efterskole
Vi har været kunder hos IKON i mange år og er super glade for samarbejdet. ALT er muligt hos IKON. 
Servicen er I top og man føler sig altid som den vigtigste kunde hos IKON.

- Carina Bangsø Stockholm
Skanderup Efterskole
Samarbejdet med IKON har altid fungeret gnidningsløst. De kender vores behov, og de leverer altid god kvalitet, til rimelige priser, hurtigst muligt.

- Rune Peitersen

Bliv set med jeres egne efterskoletrøjer og merchandise

Med de rette merchandise produkter vil I kunne give jeres gæster glæde og genkendelse til fremtiden. Merchandise er en yderst effektiv måde at blive set og forblive i modtagerens hukommelse. I vil derfor kunne sikre jer at besøgende til jeres efterskole husker jer. Og med det rette produkt vil I også kunne vise jeres værdier.

For at tilbyde jer det helt rette produkt, har vi i vores udvælgelsen af producenter lagt stor vægt på en række af faktorer, som sikre kvaliteten og etikken af produkterne. Vi stiller eksempelvis krav om at vores leverandørers forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Hertil laver vi også alle opgaver indenfor broderi, tryk og indgravering, således jeres merchandise bliver et stykke af jeres ånd og sjæl.

For at sikre jeres efterskole det helt rette merchandise står vi altid til rådighed med rådgivning og sparring i forbindelse med hvad I har brug for. Vores mål er altid at yde den bedst mulige service for vores kunder, og er altid klar til at tage en snak om dine muligheder for at købe merchandise til jeres skole.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Din efterskole sætter rammerne og udvælger et præsentabelt sæt til jeres elever. Du kan også give eleverne nogle valgmuligheder, der tilpasses deres personlige stil eller funktion.

Kasper Sørensen

Salg til efterskoler og klubber
kasper@ikon.dk
+45 20 89 53 10

Udfyld kontaktoplysninger