Tryk & Broderi hos iKON

Synlighed = Genkendelighed

Hos iKON Klub & Erhverv hjælper vi virksomheder, sportsklubber, efterskoler og foreninger med at profilere og synliggøre sig udadtil. Vi levere alle mærkevare og totalløsninger inden for profil- og sportsbeklædning, reklameartikler og firmagaver med mulighed for tryk, logo og/eller brodering af navn og firmalogo. Flere af vores kunder har i dag totalløsninger med egen webshop, da vores sortiment er meget bredt.

At gøre sin virksomhed eller sit brand synlig i hverdagens travlhed, giver genkendelighed på den lange bane. For dig har det den betydning at flere ser dit logo og du skaber en underbevidst genkendelighed hos den almene befolkning. Derfor tilbyder vi tryk og broderi på langt de fleste af vores produkter.

Fleece 576x576px
Group 11
204-921-3062_204-926-2001_4
Group 11

Tryk på tøj

Vi trykker gerne på alt det vi kan, men vi ser at langt de fleste tryksager på tøj, kommer fra klubber og skoler. Om det er til fodold, håndbold eller efterskoler så er behovet for slidstærke tryk, et absolut must. Derfor stykker vi alle ordre inhouse, for at sikre hurtig levering.

Vores samarbejdspartner leverer slidstærke tryk og vi sikrer igennem en effektiv personlig godkendelsesproces, at det færdige resultat bliver som I ønsker det

Tryk på andet end tøj

Vi trykker gerne dit logo, slogan eller noget helt tredje på alle de ting det kan lade sig gøre. Tryk på genstande som powerbanks, telefon covers eller hovedtelefoner er af en lidt anden kvalitet end på tøj, da det skal være slagfast og brugsgenstande oftest gennemgår et helt andet brugsliv end tøj.

Vil du gerne vide mere om tryk på genstande og elektronik, så send og gerne en mail eller giv os et kald, vi er her for at rådgive dig bedst muligt til en større synlighed.

Powerbank
Group 11
Group 11

Broderi på tøj

Mange virksomheder har en skarp profil der afspejles i deres fysiske fremtoning. Derfor vælger de at få broderet deres logo på skjortekraven eller diskret på en blæser. Vi er leveringsdygtige i begge løsninger og rigtig mange andre også. At brodere er en lidt længere proces end at trykke på en T-Shirt, men resultatet står tilgengæld også skarpt og sammenhængende med det valgte tøj.

Vi brodere logoer og slogans i alle tænkelig farver og størrelser. I vores showroom i Kolding kan du se et stort udvalg af profiltøj til sælgere, bagere, kokke, tjenere, kontor og ejendomsmæglere. Kig forbi og vælg lige den kvalitet, der passer til dig.

Kontakt os for eksempler og priser.

Kontakt os og få et godt tilbud