Bliv synlig med logo på dit firmatøj
Skjorter med broderi på kragen
Bevar stilen og bær dit logo
Skab minder sammen på efterskolen
Årstrøjer, t-shirts med tryk eller fritidstøj.
Vi har lækre mærker til alle formål
Klub tøj til alt sport
De stærkeste mærker indefor klubtøj finder du hos os.
Vi trykker og broderer også
Firmagaver til alle lejligheder
Vi har alle de kendte designermærker på hylderne til alle tænkelige lejligheder.
Jubilæer, firmagaver, julegaver til ansatte eller hvad end du ønsker
Tidligere
Næste

VI LEVERER SYNLIGHED TIL ALLE VIRKSOMHEDER,
SKOLER, KLUBBER OG FORENINGER I HELE LANDET

TAG SELV VALGET

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. Derefter har I mulighed for at bruge shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. efterskoletøj til jeres elever, arbejdstøj eller sportstøj til idrætten, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Group 11

Vi rådgiver dig gerne indenfor arbejdstøj med tryk

Uanset om I er en mindre virksomhed, der søger rådgivning i forbindelse med at købe t-shirts med logo, eller om I er en større virksomhed, der søger rådgivning vedrørende en større løsning af profilbeklædning, er I altid velkomne til at ringe eller aftale en fremvisning i vores fysiske showroom, hvor I kan se alle de løsninger i profilbeklædning, vi kan tilbyde jeres virksomhed.

Bæredygtig BEKLÆDNING

Når I handler profiltøj ved Ikon, har I altid mulighed for at vælge produkter, der er fremstillet af bæredygtige materialer.

Om I er på udkig efter bukser, skjorter, poloer, t-shirts eller trøjer, er vi leveringsdygtige i det, jeres virksomhed har brug for. Det er ligeledes muligt at få tryk og brodering på vores bæredygtige arbejdstøj.

Vil du høre mere om bæredygtigt arbejdstøj, er du altid velkommen til at ringe, eller bestille en fremvisning i vores showroom, hvor vi vil stå klar til at vise de helt rigtige løsninger for jeres virksomhed.

Group 11
Kontakt os og få et godt tilbud
Group 11

Arbejdstøj med tryk til mange begivenheder

Profiltøj kan bruges i mange sammenhænge og til mange forskellige begivenheder. Oftest ser man arbejdstøj med tryk indenfor virksomhedens fire vægge, eller når medarbejderne skal på kundebesøg.

Man kan dog sagtens tænke lidt ud af boksen, da vi leverer tøj i mange afskygninger og til mange forskellige formål:

SKAB GODE MINDER SAMMEN

En årstrøje er et minde og skal holde i mange år, hvilket gør kvalitet og slidstyrke en vigtig del af en god årstrøje. Med brands som Craft, Hummel og ID får du altid en årstrøje af højeste kvalitet.

I designprocessen står vi altid klar med rådgivning, således vi sikre, at I får den årstrøje I ønsker. Vi tilbyder årstrøjer i alle former, såsom sweater med og uden hætte, t-shirts og langærmede trøjer. 

Når jeres årstrøje er designet klarer vi det logistiske med en skræddersyet webshop, hvor elever kan bestille sin respektive størrelse og type.

Vi samler på glade kunder
Vesterlund Efterskole
Vi har været kunder hos IKON i mange år og er super glade for samarbejdet. ALT er muligt hos IKON. 
Servicen er I top og man føler sig altid som den vigtigste kunde hos IKON.

- Carina Bangsø Stockholm
Skanderup Efterskole
Samarbejdet med IKON har altid fungeret gnidningsløst. De kender vores behov, og de leverer altid god kvalitet, til rimelige priser, hurtigst muligt.

- Rune Peitersen
Vojens Bold- & Idrætsklub
IKON Klub og Erhverv står altid klar med professionel rådgivning og forslag omkring materialevalg og samtidig har vi fået en lækker intern webshop hvor klubbens medlemmer kan købe tøj og udstyr med navn og logo.

- Morten Benkjer
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Din virksomhed sætter rammerne og udvælger et præsentabelt sæt til medarbejderne. Du kan også give medarbejderne nogle valgmuligheder, der tilpasses deres personlige stil eller funktion.

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger