Bæredygtig BEKLÆDNING

Når I handler profiltøj ved Ikon, har I altid mulighed for at vælge produkter, der er fremstillet af bæredygtige materialer.

Om I er på udkig efter bukser, skjorter, poloer, t-shirts eller trøjer, er vi leveringsdygtige i det, jeres virksomhed har brug for. Det er ligeledes muligt at få tryk og brodering på vores bæredygtige arbejdstøj.

Vil du høre mere om bæredygtigt arbejdstøj, er du altid velkommen til at ringe, eller bestille en fremvisning i vores showroom, hvor vi vil stå klar til at vise de helt rigtige løsninger for jeres virksomhed.

Group 11
Vi samler på glade kunder
Vesterlund Efterskole
Vi har været kunder hos IKON i mange år og er super glade for samarbejdet. ALT er muligt hos IKON. 
Servicen er I top og man føler sig altid som den vigtigste kunde hos IKON.

- Carina Bangsø Stockholm
Skanderup Efterskole
Samarbejdet med IKON har altid fungeret gnidningsløst. De kender vores behov, og de leverer altid god kvalitet, til rimelige priser, hurtigst muligt.

- Rune Peitersen
Vojens Bold- & Idrætsklub
IKON Klub og Erhverv står altid klar med professionel rådgivning og forslag omkring materialevalg og samtidig har vi fået en lækker intern webshop hvor klubbens medlemmer kan købe tøj og udstyr med navn og logo.

- Morten Benkjer
streamline-icon-e-commerce-apparel@140x140

Vælg SELV-SHOP

streamline-icon-pin@140x140

Direkte til din efterskole

Group 5

PERSONLIG service

Group 11

hurtig levering

Vi anbefaler lige nu

T-Shirt

Fra Neutral
Pr. stk. 39
99
Ved 10 stk.
 • Svedabsorberende
 • Ingen kemi
 • Slidstærk
 • Mulighed for tryk og broderi
populær

T-Shirt

Fra Neutral
Pr. stk. 39
99
Ved 10 stk.
 • Svedabsorberende
 • Ingen kemi
 • Slidstærk
 • Mulighed for tryk og broderi
populær

T-Shirt

Fra Neutral
Pr. stk. 39
99
Ved 10 stk.
 • Svedabsorberende
 • Ingen kemi
 • Slidstærk
 • Mulighed for tryk og broderi
populær
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Din virksomhed sætter rammerne og udvælger et præsentabelt sæt til medarbejderne. Du kan også give medarbejderne nogle valgmuligheder, der tilpasses deres personlige stil eller funktion.

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger
fandt du ikke det du søgte?
Kontakt os og få et godt tilbud

VÆLG SELV JERES TØJ I WEBSHOPPEN

Vi opsætter din efterskoles webshop med logo og de produkter, skolen ønsker. Jeres elever vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre sit tøj indenfor de rammer skolen ønsker.

Når vi udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som efterskoletøj til jeres elever, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produktet skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører også alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så efterskoletøjet kan gøres ekstra personlig. Vi hjælper også altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af størrelser og mærker, der passer bedst til dine elever.

Group 11
PRÆSENTABELT PROFILTØJ MED LOGO

Bliv synlig med firmatøj inkl. logo

SKAB ET GODT MINDE SAMMEN

En årstrøje er et minde og skal holde i mange år, hvilket gør kvalitet og slidstyrke en vigtig del af en god årstrøje. Med brands som Craft, Hummel og ID får du altid en årstrøje af højeste kvalitet.

I designprocessen står vi altid klar med rådgivning, således vi sikre, at I får den årstrøje I ønsker. Vi tilbyder årstrøjer i alle former, såsom sweater med og uden hætte, t-shirts og langærmede trøjer. 

Når jeres årstrøje er designet klarer vi det logistiske med en skræddersyet webshop, hvor elever kan bestille sin respektive størrelse og type.